fbpx

DANMARKS MEST FLEKSIBLE CYKELREJSER

REJS NÅR DU KAN – BLIV SÅ LÆNGE DU VIL

FLEKSIBLE CYKELREJSER

Stigs Cykelrejser er et rejsebureau der udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca, derfor tør vi godt kalde os specialister på det område.

Vi har markedets mest fleksible cykelrejser, hvor du har mulighed for selv at bestille fly og transport til hotellet, og lade os klare resten. Dette gør din rejse smidig, til en fair pris.

Vi tilbyder stadig pakkerejser, hvor hotel og fly indgår, så hvis du synes det lyder som noget for dig, skal du blot sende os en mail med dine ønsker, på mail@cykelstig.dk.

Ønsker du blot at rejse i nogle få dage, eller har du et ønske om en længere cykelferie, så er alt er muligt. Du kan helt selv designe dit ophold, og udnytte de mange billige flyafgange, uanset hvor i landet du kommer fra.

Vores cykelrejser er populære og passer til alle

Vi har plads til alle, der elsker og er vant til at cykle, vi har både gæster som kommer ned alene eller sammen med venner eller familie.

Vi har også en del cykelklubber og firmaer, der vælger at tage med os, fordi de enten selv eller i samarbejde med os, kan designe turen, alt efter deres ønsker, inden for de rammer vi tilbyder.

Cykelferie på Mallorca med Stigs Cykelrejser betyder, fede oplevelser, udfordringer, god træning, sjov og social hygge, samt sikkerhed, som er meget vigtigt for os.

Har du brug for hjælp, hvad enten det er praktiske ting eller hjælp til eksempelvis nedkørsel, har vi meget erfarne guider, som altid er klar til at hjælpe.

Vi lægger stor vægt på, alle skal føle sig velkommen og trygge, når de rejser med os. Vi har altid 8-10 guider, samt 2-3 servicefolk, som hver især har deres specifikke opgaver.

CYKELLEJE

Stigs Cykelrejser udlejer cykler på ugebasis fra søndag morgen til lørdag aften.

OBS: Du skal selv medbringe pedaler og cykelcomputer/GPS til din lejecykel.


Basso Venta Carbon Cykel.

Vores leje cykel er en fuld Carbon cykel med rigtig gode køreegenskaber og Basso har en meget lang tradition for at producere flotte kvalitetscykler. Cyklen er ”Made by hand” og produceret i Italien, monteret med fuld Shinamo Ultegra 11 speed. Vi har ægte bjerggearing på vores cykler, 50/34 klinger foran og 11-32 krans bag.

Vigtig Info

Udleveringen sker lørdag eftermiddag eller senest søndag morgen inden kl. 09.00 i vores cykel kælder.
Skal du bruge en cykel i en kortere periode, kan du vælge at betale for en fuld uge eller selv leje en cykel. Vær opmærksom på, der vil blive opkrævet et depositum på 50 €, ved udlevering af cyklen, dette bliver tilbagebetalt, hvis cyklen afleveres i samme stand som den blev modtaget, gennemgang af cyklen foregår naturligvis i samråd med gæsten, ved ud/indlevering.

De cykler, du kan leje på Mallorca er en, BASSO VENTA.

Andre mærker og modeller kan forekomme, hvis vores Basso cykler er udsolgt.

Pris pr. uge: 1.275 kr.
Pris pr. uge med forsikring: 1.390 kr.

(Begrænset antal leje cykler.)

Der er pumpe, saddeltaske med én slange og dækjern, samt to flaskeholdere på alle vores cykler. Du skal selv medbringe to flasker.

Forsikringsbetingelser i forbindelse med cykeleje.

Finder du i bunden af vores hjemmeside.

 

HOLD OG CYKELRUTER


Hos Stigs Cykelrejser har vi blandet vores ruter, så der er noget for alle der er vandt til at cykle, hvor man selvfølgelig også kan blive udfordret. Man behøver ikke være super cyklist, men cykler/træner gerne flere gange om ugen. Vi cykler alle ugens syv dage.

Vi har fire forskellige hold, hvor man altid kan finde nogen, som cykler på samme niveau, man selv er på. Vi har altid to erfarende guider på hvert hold af sikkerhedsmæssige årsager, med mindre der er meget få på det enkelte hold. Alle guider er danske og kender øen særdeles godt.

Vi er altid i tæt kontakt med vore servicebil – den møder du mindst en gang i løbet af dagen. Hvis du har tilmeldt dig vores guidede ture, kan du shoppe mellem fire forskellige niveauer hver dag. Du er altid velkommen til at skifte hold fra dag til dag. Vi er til for dig og ønsker kun fede cykel oplevelser for dig og dine venner.

For at få det bedste udbytte af din cykeluge, anbefaler vi at du ankommer lørdag eller søndag og deltager på vores introtur.

Hver aften kl. 18.00 afholder vi et informationsmøde på hotellet, hvor vi gennemgår morgendagens ruter.

Guidens opgave er at vise vej og få dagen til at køre så let som muligt. Der er altid et smil på læben og en sjov bemærkning, men frem for alt er det vigtigt for os at du føler dig i sikre hænder på turen. Vi efterlader aldrig en gæst alene.

 

GRUPPE INDDELING

Skift hold fra dag til dag – alt efter hvordan dine ben har det

GRUPPE 1

Trænet/erfaren cyklist

 • Gennemsnit 85 – 125 km pr. dag
 • Cykling er en vigtig del af dit liv
 • Du elsker at cykle og gør det næsten hele tiden
 • Du træner så meget som muligt og deltager måske i løb

GRUPPE 2

Øvet Cyklist

 • Gennemsnit 70 – 110 km. pr. dag
 • Du cykler en til to gange om ugen, og gerne en lang tur i weekenden
 • Du elsker at deltage i motionsløb rundt omkring

GRUPPE 3

Øvet Cyklist

 • Gennemsnit 70 – 110 km. pr. dag
 • Lidt lavere gennemsnitsfart end gruppe 2
 • Du cykler måske til og fra arbejde og kan godt snuppe en lang tur i weekenden
 • Du deltager gerne i motionsløb

GRUPPE 4

Motionist

 • Gennemsnit 65 – 85 km. pr. dag
 • Du er i god grundform og elsker udfordringer
 • Du går måske til spinning og cykler gerne ude, når det er vejr til det

   

Vigtig Info

Vi har flere forskellige hold alle ugens dage, og et af dem passer helt sikkert til dig. Vi prøver at tilrettelægge hvert af de forskellige grupper efter de deltagere der er på holdet, den pågældende dag. Nogle dage sætter vi måske et ekstra bjerg på programmet, og andre dage cykler vi måske lidt kortere, alt efter hvad flertallet af vores gæsters ønsker.
Du kan til hver en tid skifte hold fra dag til dag. Vi er til for dig og dine cykelbehov.

Vi spiser frokost på nogle af de mange gode cafeer rundt om på øen. Din guide kender alle de gode steder, så elsker du go’ kaffe og kage, så hold dig til guiden.

 

VORES CYKELRUTER

Ruterne som er vist, er “de lange” dagsture. Vi cykler selvfølgelig også korte ture. 

Ruter og dage er vejledende, og vi forbeholder os ret til at ændre i turene og på hvilke dage, vi cykler de forskellige ruter.

Intro tur – 35 km
Intro turen bliver kørt kl.14.00 søndag eftermiddag af hensyn til nyankomne gæster. Der er 2 intro ture, én til dem der aldrig har cyklet i bjerge før, og gerne vil have en grundig instruktion i denne disciplin. Og så er der en kort tur til alle, som bare vil tjekke deres cykel og form. (900 H. Meter)

Sant Elm – 75 km
Dagens lange rute går til Sant Elm (kl.09.30). En helt igennem smuk tur med et super flot Kaffe stop. Turen er ca. 1400 højdemeter. Der er ingen servicebil denne dag.

Præsten – 65 km
Dagens tur tager os gennem et par smukke byer og en storslået udsigt fra toppen af Galliea by, og med en frokost på tovet i Espoles, er denne dag en rigtig god start. Vi møder servicebilen én gang.

1400 højdemeter

Port De Soller – 115 km
Vi cykler gennem Valldemossa – Daiá – Port de Soller – Fonalutx. Med frokost i Port de Soller. Dette er, uden sammenligning, ugens smukkeste tur. Den kan ikke beskrives – den skal opleves. Tag med og prøv de 31 hårdnålesving på Coll de Soller. Den korte tur denne dag er 76 km. Vi møder servicebilen 2 gange.

1620 højdemeter

1400 højdemeter

Santa Magdalena (Inca)- 146 km
Dagens tur er flad. Vi cykler af meget små veje denne dag med vinmarker og oliventræer som kulisse. Der er indlagt 2-3 stigninger, som kan vælges til og fra, alt efter humør og form. Vi spiser frokost i byen Sineu, hvor vil også aflægge cykelbanen et besøg. Den korte tur er 110 km med én stigning. Frokost på toppen af Santa Magdalena. Vi møder servicebilen én gang.

1440 højdemeter

Puig Mayor – 165 km
Konge etapen. Vi cykler til toppen af Puig Mayor med mulighed for at prøve kræfter med Mallorcas hårdeste stigning – Sa Calobra (7,4% i snit). Servicebilen holder på toppen, klar til at hjælpe dig. Denne dag er for mange ugens højdepunkt, og det bliver med garanti en uforglemmelig en af slagsen. Der vil være en kortere alternativ rute denne dag.

2800 højdemeter

Kystturen – 81 km
En helt igennem fantastisk tur, hvor du ser Mallorca fra den allersmukkeste side. Vi cykler langs nordkysten med det ene “Kodak moment” efter det andet. Denne tur er et must. Vi spiser frokost i Andratx og Vi møder servicebilen 2 gange.

1380 højdemeter

Orient – 81 km
Vi cykler alle til byen Bunyola – her starter stigningen mod Orient by. Det er et Super flot terræn, som absolut er en værdig afslutning på en hård cykeluge. Har du først prøvet denne rute, er vi sikre på, at den vil være din ynglings tur på Mallorca.

1230 højdemeter

VORES HOTEL

Hotellet vi skal bo på hedder Be Live Experience Costa Palma.
Hotellet har et dejligt swimmingpoolområde og ligger direkte til stranden.

Vi er kun 15 km fra lufthavnen og 7 km fra centrum af Palma.

Placeringen af hotellet er det ideelle udgangspunkt for cykling. Tæt på bjergene, tæt på lufthavnen og tæt på Palma hvis du ønsker en tur til byen. Tag den lokale bus nr. 3 direkte til Palma. Det tager kun ca. 20 minutter.

Be Live Experience Costa Palma

Carrer Guillem Díaz-Plaja, 2, 07015 Palma, Illes Balears, Spain

Værelser

På hotellet findes der 3 typer værelser.

Delt dobbeltværelse/Dobbelt som eneværelse

Delt dobbeltværelse eller dobbelt som ene værelse er store værelser med balkon og næsten alle har havudsigt. Der kan forekomme små forskelle på størrelsen, alt efter hvor på hotellet værelset er placeret. Det er kun muligt at bo én person i et dobbelt som eneværelse.

Ekstra store værelser

På hotellet er der 5 værelser der er så store, at det er muligt af bo 3 personer i samme rum. Ønsker du det skal du skrive det under bemærkninger på din tilmelding.

Eneværelser

Endelig er der 5 eneværelser. De er meget små og uden balkon. Disse er placeret længest væk fra havet og ikke alle har havudsigt.

Morgenmad og aftensmad

Der er morgenmad og aftensmad (Halvpension med i opholdets pris).
Der serveres morgenmad mellem kl. 07.30 – 10.00
Der serveres aftensmad mellem kl. 18.30 – 22.00

CYKELTRANSPORT

Vi passer godt på din cykel

Forår:

Cykeltransporten foregår med lastbil. Vi samarbejder med transportfirmaet Boomerang, der sørger for at din cykel kommer trygt og sikkert til Mallorca. Prisen finder du på deres hjemmeside.

Bestilling af cykeltransport her: www.boomerang-kurerservice.dk

 

Efterår:

Uge 40: Bestilling af cykeltransport. (Begrænset pladser, først til mølle princip)Skriv ”cykeltransport” i bemærkningsfeltet i din booking eller skriv til os på: mail@cykelstig.dk

 

CYKELTRANSPORT

Indhold

 • Efterår: (uge 40 t/r) pris 950 kr.
 • Cykeltransporten ankommer til Mallorca, LØRDAG morgen
 • Cykeltransporten kører retur til Danmark, LØRDAG aften
 • Udleveringen sker i vores cykelkælder.
 • Din cykelkasse skal opbevares på dit værelse.

EFTERÅR UGE 40

Udnyt din cykelform og afslut cykelsæsonen på Mallorca.

 

Uge 40 er altid, en lidt mere eksklusiv cykeluge hvor alting går mere roligt for sig, både på hotellet og ude i cykelterrænet.

De fleste turister er taget hjem og vi har næsten øen for os selv.

Vandtemperaturen er fantastisk til en dukkert efter en varm dag på cyklen, så kan man nemt få ladet batterierne op, til at modstå det kolde efterår og vinteren herhjemme.

Du kan vælge at bestille fly selv, men skal vi hjælpe dig med hele pakkerejsen, kan du sende os en mail med ønsker om, hvor du vil flyve fra, afrejse og hjemrejse datoer, cykelleje, osv.

Så sender vi et godt tilbud til dig.

MALLORCA ÅRET RUNDT

Kan du ikke få nok af cykling og Mallorca?

Stigs Cykelrejser tilbyder hotel og cykelleje året rundt fra kun 398 kr. pr. nat. Prisen er for 4* stjernet hotel med halvpension og havudsigt.

Vi booker dit hotel til de bedste priser og hvis du ønsker, kan vi have en lejecykel klar, når du ankommer. Du kan også vælge at tage din egen cykel med flyet.

Foretrækker du en pakkerejse med fly, hotel og måske cykelleje, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Hotellet vi benytter i vinterhalvåret fra 1. november til 31. marts er, Hotel Marivent

FIRMA & KLUB EVENT

Skal vi hjælpe jer med jeres næste cykel event på Mallorca?


Stigs Cykelrejser tilbyder skræddersyet cykelevents, året rundt, for alle virksomheder eller cykelklubber.

Her har i mulighed for at stikke af i eks. 3 – 4 dage eller længere og nyde Mallorca.

Vi hjælper jer med fly, cykelleje, cykeltransport, hotel (flere at vælge imellem) samt vores velkendte service, der kan omfatte alt fra servicebil og guideservice til booking af de bedste spisesteder.

Alle vores guider er dansk talende og kender alle de bedste ruter på øen. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, behov og niveau.

Kun fantasien sætter grænser og har i specielle ønsker, såsom vinsmagning, virksomhedsbesøg eller andet, kan vi sagtens hjælpe med dette. Vi designer jeres ophold helt efter jeres ønsker og budget. Lad os tage det hårde arbejde, så i kan nyde Mallorca.

Vi har mere end 10 års erfaring med Mallorca og ingen gruppe er for stor, eller for lille.

SERVICEBIL

Vi er stolte af vores servicebil, som også er din sikkerhed.


Vores servicebil er på arbejde alle ugens 7 dage, fra kl. 09.00 – 18.00. Her står servicebilen og vores service-team til rådighed for alle vores gæster.

I bilen finder du ekstra hjul, en komplet værktøjskasse, fodpumpe, cykelstativ, stole til pauserne, førstehjælpskasse, dæk, slanger, Co2 patroner, kolde colaer, kakaomælk, myslibarer, bananer og brillerens.

Har du guidepakke, kan du også få en lille taske med bilen til depotstop.

Først og fremmest er vores servicebil en sikkerhed for dig, når du er ude og cykle.
Vi sørger for du bliver bragt sikkert hjem, hvis din cykel skulle få en defekt eller der skulle ske et uheld.

Alle vores gæster med guidepakke, møder servicebilen mindst en gang om dagen.

 

 

CYKELKÆLDER

Masser af plads til din cykel


Vi har to store aflåste cykelrum med plads til ca. 120 cykler.

Cykelkælderen er videoovervåget, så vi altid har et vågent øje med din cykel. Vi har også vaskeplads og et cykelreperations stativ til rådighed, for alle vores gæster.

Alle cykler hænger på krog og der er også en til dig. Som en ekstra sikkerhed, låser vi alle cyklerne sammen med en lang stålwire, hver aften kl. 21.00.

Vi har selvfølgelig alt i håndværktøj og fire pumper til rådighed for dig og dine cykelvenner. Ekstra dæk og slanger kan købes på servicebilen.

Bemærk: Opbevaring af din cykel i vores cykel kælder, er på eget ansvar, gælder også lejecykel.

OM STIGS CYKELREJSER

Stigs Cykelrejser er et rejseselskab der holder til i københavnsområdet og udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca, derfor tør vi godt kalde os specialister på det område.

Bag Stigs Cykelrejser, er der et stort team af guider og servicefolk, som lægger sig i selen for at give dig en helt fantastisk cykeloplevelse. Vi er mellem 7 og 10 guider og hjælpere som står klar alle ugens dage.
Vi synes, cykelturene skal være både inspirerende, hyggelige og smukke, så alle kommer hjem med en positiv cykeloplevelse, uanset niveau.

Stigs Cykelrejser drives af Stig og Trine Lundgaard. Trine har sin daglige gang på kontoret og er af og til, en del af serviceteamet på Mallorca. Trine cykler også og har bla. gennemført to 1200 km brevétløb sammen med Stig.

Stig har siden 1995 haft Mallorca på sit cykelprogram hvert år. Derudover har han boet på Øen i 3 år og arbejdet som cykelguide siden 2004.

I Stigs personlige cykel cv, har han 28 gennemførte 1200 km brevétløb, heriblandt seks – PBP løb (Paris Brest Paris). Han har også gennemført mange klassiske motionsløb i Europa og U.S.A.

BEREGN DIN REJSE

Indtast dine ønsker og få estimeret pris

START HER

0$

Tak, det er modtaget. Vi kontakter dig snarest.

Ønskemål

Indtast dage og værelsetype

Værelsetype


599 kr. / dag per. person


859 kr. / dag per. person


784 kr. / dag per. person


0$

You need to select an item to continue

NÆSTE

Cykelpakke


99 kr. / dag pr. person


185 kr. / dag pr. person


Cykelleje
1275 kr / uge


1390 kr / uge


0$

You need to select an item to continue

NÆSTE

Ønsker du at vide mere?

Udfyld dine detaljer nedenfor så kontakter vi dig snarest.

Total

Description Information Antal Pris
Discount :
Prisen er uden fly og transfer / Total :

KONTAKT MIG VENLIGST

Booking og flypriser

Når du booker dit flysæde til Mallorca, kan du evt. se flypriser her: Til Momondo »  (Åbnes i ny fane)

Skal du have din cykel med flyet, så husk at bestille plads, når du booker dit flysæde.

Har du brug for hjælp til at booke dit fly, så send os en mail med dit telefon, nummer så ringer vi dig op.

FLY &TRANSFER

Palmas internationale lufthavn ligger kun 9 km vest for Palma by og omkring 15 km fra vores hotel.
Der er direkte og indirekte flyvninger ALLE ugens dage, både fra København og Jylland.
Landekode: PMI

Det er nemt at komme fra lufthavnen og til hotellet. Selve køreturen er på ca. 20 min. Alt efter tid på dagen. Stigs Cykelrejser tilbyder transfer for større grupper.

Taxi: Du kan tage en taxi fra lufthavnen til hotellet, det koster ca. 30 €

Hotellets adresse

Be Live Experience Costa Palma
C/ Guillen Diaz Playa 2
07015 Palma.
Palma De Mallorca, Spain,

tel: +34 971 40 00 67