Servicebil

Servicebil og SOS Service, hvis uheldet skulle være ude

Vores servicebil og vores service-team står standby, for alle vores gæster alle ugens 7 dage, fra kl. 09.00 – 18.00.

Servicebilen er din sikkerhed og fungerer, som en slags vejhjælp for Basis og GPS-pakken, som du måske kender det herhjemmefra. Vi står altid klar til at besvare dit opkald og sørger for du bliver hentet og bragt sikkert hjem, hvis du eller din cykel skulle få en defekt. Skulle der ske et mere alvorligt uheld, som kræver lægehjælp/ambulance, vil vi naturligvis være tilstede, sammen med dig på hospitalet, i det omfang det kræver.

I bilen findes der ekstra hjul, en komplet værktøjskasse, fodpumpe, førstehjælpskasse. Dæk, slanger og Co2 patroner, som kan tilkøbes, hvis du mangler.

Cykelferie servicebil guidebil

Vær opmærksom på, at opstår der problemer ude på ruterne og du ringer efter vores bil, koster det 80€ som betales via mobilepay.

Servicebil aaben

Guidede ture – Servicebil

De uger vi tilbyder guidede ture, er servicebilen naturligvis med ude på ruten, for at servicere de gæster, som har bestilt Guide-pakken (uge 17+18). Du kan også få en lille taske med bilen til depotstop.

Alle vores gæster med guidepakke, møder servicebilen mindst, en gang om dagen.

Du får udleveret en zip-pose ved ankomst, med navneskilt og et kort, med vigtige numre, som er en rigtig god ide, at medbringe ude på ruten.

Du kan bruge zip-posen til også at opbevare betalingskort og rejseforsikring, samt de penge du har brug for på dagens tur, så har du det hele samlet.