Om Stigs Cykelrejser

Om Stigs Cykelrejser

Stigs Cykelrejser er et rejseselskab der holder til i københavnsområdet og udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca, derfor tør vi godt kalde os specialister på det område.

Bag Stigs Cykelrejser, er der et team af guider og servicefolk, som lægger sig i selen for at give dig en helt fantastisk cykeloplevelse.

Vi har mere end 20 års erfaring med Mallorca og kender øen som vores egen bukselomme. Skal du opleve Mallorca på den fede, måde skal du rejse med os.

Vi synes, cykelturene skal være både inspirerende, hyggelige og smukke, så alle kommer hjem med en positiv cykeloplevelse, uanset niveau.

Kontakt os

"*" indicates required fields

Nyhedsbrev
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om stigs cykelrejser udsigt
Stigs cykelrejser om os

Stigs Cykelrejser drives af Stig og Trine Lundgaard.

Trine har sin daglige gang på kontoret og er af og til, en del af serviceteamet på Mallorca. Trine cykler også og har bla. gennemført to 1200 km brevétløb sammen med Stig.

Stig har siden 1995 haft Mallorca på sit cykelprogram hvert år. Derudover har han boet på Øen i 3 år og arbejdet som cykelguide siden 2004.

I Stigs personlige cykel cv, har han 30 gennemførte 1200 km brevétløb, heriblandt syv – PBP løb (Paris Brest Paris). Han har også gennemført mange klassiske motionsløb i Europa og U.S.A.