fbpx

HOLD & RUTER

Ruter og cykelform

Hos Stigs Cykelrejser har vi blandet vores ruter, så der er noget for alle der er vant til at cykle, hvor man selvfølgelig også kan blive udfordret. Man behøver ikke være super cyklist, men cykler/træner gerne flere gange om ugen.

Hvis du har tilmeldt dig vores guidede ture, kan du shoppe mellem fire forskellige niveauer hver dag. Du er altid velkommen til at skifte hold fra dag til dag. Vi er til for dig og ønsker kun fede cykeloplevelser for dig og dine venner.

Hold, niveauer og guider

Vi har fire forskellige hold, hvor man altid kan finde nogen, som cykler på samme niveau, man selv er på. Vi har altid to erfarende guider på hvert hold af sikkerhedsmæssige årsager, medmindre der er meget få på det enkelte hold. Alle guider er danske og kender øen særdeles godt.

Guidens opgave er at vise vej og få dagen til at køre så let som muligt. Der er altid et smil på læben og en sjov bemærkning, men frem for alt er det vigtigt for os at du føler dig i sikre hænder på turen.

N

Danske guider der kender øen

N

Vi cykler alle ugens 7 dage

N

Infomøder

Hver aften kl. 18.00 afholder vi et informationsmøde på hotellet, hvor vi gennemgår morgendagens ruter.

N

Introtur

For at få det bedste udbytte af din cykeluge, anbefaler vi at du ankommer lørdag eller søndag og deltager på vores introtur.

N

Ruter til forskellig cykelform

N

Servicebil

Vi er altid i tæt kontakt med vore servicebil – den møder du mindst en gang i løbet af dagen.

N

Vi efterlader aldrig en gæst alene.

Gruppeinddeling

Skift hold fra dag til dag – alt efter hvordan dine ben har det

Skift hold fra dag til dag

Vi har flere forskellige hold alle ugens dage, og et af dem passer helt sikkert til dig. Du kan til hver en tid skifte hold fra dag til dag. Vi er til for dig og dine cykelbehov.

Fleksibelt program

Vi prøver at tilrettelægge efter de deltagere der er på holdet, den pågældende dag. Nogle dage sætter vi måske et ekstra bjerg på programmet, og andre dage cykler vi måske lidt kortere – alt efter hvad flertallet af vores gæsters ønsker.

Frokost rundt på øen

Vi spiser frokost på nogle af de mange gode cafeer rundt om på øen. Din guide kender alle de gode steder, så elsker du go’ kaffe og kage, så hold dig til guiden.

GRUPPE 1

Trænet/erfaren cyklist

 • Gennemsnit 85 – 125 km pr. dag
 • Cykling er en vigtig del af dit liv
 • Du elsker at cykle og gør det næsten hele tiden
 • Du træner så meget som muligt og deltager måske i løb

GRUPPE 2

Øvet Cyklist

 • Gennemsnit 70 – 110 km. pr. dag
 • Du cykler en til to gange om ugen, og gerne en lang tur i weekenden
 • Du elsker at deltage i motionsløb rundt omkring

GRUPPE 3

Øvet Cyklist

 • Gennemsnit 70 – 110 km. pr. dag
 • Lidt lavere gennemsnitsfart end gruppe 2
 • Du cykler måske til og fra arbejde og kan godt snuppe en lang tur i weekenden
 • Du deltager gerne i motionsløb

GRUPPE 4

Motionist

 • Gennemsnit 65 – 85 km. pr. dag
 • Du er i god grundform og elsker udfordringer
 • Du går måske til spinning og cykler gerne ude, når det er vejr til det

   

Cykelruter

Ruterne som er vist, er “de lange” dagsture.
Vi cykler selvfølgelig også korte ture.
Ruter og dage er vejledende, og vi forbeholder os ret til at ændre i turene og på hvilke dage, vi cykler de forskellige ruter.

Introtur

Intro tur – 35 km
Intro turen bliver kørt kl.14.00 søndag eftermiddag af hensyn til nyankomne gæster. Der er 2 intro ture, én til dem der aldrig har cyklet i bjerge før, og gerne vil have en grundig instruktion i denne disciplin. Og så er der en kort tur til alle, som bare vil tjekke deres cykel og form. (900 H. Meter)

Sant Elm – 75 km
Dagens lange rute går til Sant Elm (kl.09.30). En helt igennem smuk tur med et super flot Kaffe stop. Turen er ca. 1400 højdemeter. Der er ingen servicebil denne dag.

Præsten

Præsten – 65 km
Dagens tur tager os gennem et par smukke byer og en storslået udsigt fra toppen af Galliea by, og med en frokost på tovet i Espoles, er denne dag en rigtig god start. Vi møder servicebilen én gang.

1400 højdemeter

Port De Soller

Port De Soller – 115 km
Vi cykler gennem Valldemossa – Daiá – Port de Soller – Fonalutx. Med frokost i Port de Soller. Dette er, uden sammenligning, ugens smukkeste tur. Den kan ikke beskrives – den skal opleves. Tag med og prøv de 31 hårdnålesving på Coll de Soller. Den korte tur denne dag er 76 km. Vi møder servicebilen 2 gange.
1620 højdemeter
1400 højdemeter

Santa Magdalena (Inca)

Santa Magdalena (Inca)- 146 km
Dagens tur er flad. Vi cykler af meget små veje denne dag med vinmarker og oliventræer som kulisse. Der er indlagt 2-3 stigninger, som kan vælges til og fra, alt efter humør og form. Vi spiser frokost i byen Sineu, hvor vil også aflægge cykelbanen et besøg. Den korte tur er 110 km med én stigning. Frokost på toppen af Santa Magdalena. Vi møder servicebilen én gang.
1440 højdemeter

Puig Mayor

Puig Mayor – 165 km
Konge etapen. Vi cykler til toppen af Puig Mayor med mulighed for at prøve kræfter med Mallorcas hårdeste stigning – Sa Calobra (7,4% i snit). Servicebilen holder på toppen, klar til at hjælpe dig. Denne dag er for mange ugens højdepunkt, og det bliver med garanti en uforglemmelig en af slagsen. Der vil være en kortere alternativ rute denne dag.

2800 højdemeter

Kystturen

Kystturen – 81 km
En helt igennem fantastisk tur, hvor du ser Mallorca fra den allersmukkeste side. Vi cykler langs nordkysten med det ene “Kodak moment” efter det andet. Denne tur er et must. Vi spiser frokost i Andratx og Vi møder servicebilen 2 gange.

1380 højdemeter

Orient

Orient – 81 km
Vi cykler alle til byen Bunyola – her starter stigningen mod Orient by. Det er et Super flot terræn, som absolut er en værdig afslutning på en hård cykeluge. Har du først prøvet denne rute, er vi sikre på, at den vil være din ynglings tur på Mallorca.

1230 højdemeter