fbpx

FLEKSIBLE CYKELREJSER

Stigs Cykelrejser er et rejsebureau der udelukkende beskæftiger sig med cykelparadiset Mallorca, derfor tør vi godt kalde os specialister på det område.

Vi har markedets mest fleksible cykelrejser, hvor du har mulighed for selv at bestille fly og transport til hotellet, og lade os klare resten. Dette gør din rejse smidig, til en fair pris.

Vi tilbyder stadig pakkerejser, hvor hotel og fly indgår, så hvis du synes det lyder som noget for dig, så send os en mail med dine ønsker, på mail@cykelstig.dk.

Ønsker du blot at rejse i nogle få dage, eller har du et ønske om en længere cykelferie, så er alt er muligt. Du kan helt selv designe dit ophold, og udnytte de mange billige flyafgange, uanset hvor i landet du kommer fra.

Vores cykelrejser er populære og passer til alle

Vi har plads til alle, der elsker og er vant til at cykle, vi har både gæster som kommer ned alene eller sammen med venner eller familie.

Vi har også en del cykelklubber og firmaer, der vælger at tage med os, fordi de enten selv eller i samarbejde med os, kan designe turen, alt efter deres ønsker, inden for de rammer vi tilbyder.

Cykelferie på Mallorca med Stigs Cykelrejser betyder, fede oplevelser, udfordringer, god træning, sjov og social hygge, samt sikkerhed, som er meget vigtigt for os.

Har du brug for hjælp, hvad enten det er praktiske ting eller hjælp til eksempelvis nedkørsel, har vi meget erfarne guider, som altid er klar til at hjælpe.

Vi lægger stor vægt på, alle skal føle sig velkommen og trygge, når de rejser med os. Vi har altid 8-10 guider, samt 2-3 servicefolk, som hver især har deres specifikke opgaver.